Kinderreading

Met veel plezier help ik kinderen en ouders om beter te begrijpen wat er in de wereld van het kind gaande is. Kinderen hebben soms moeite om hun gevoelens en ervaringen uit te drukken. Ik kan daarbij inzicht bieden.

Ik ben er voor kinderen van alle leeftijden, van baby’s tot tieners. Meestal ontmoet ik de ouders of verzorgers zonder het kind zelf. Soms kan het kind wel aanwezig zijn, afhankelijk van de leeftijd en bewustzijn.

Voor de reading stem ik me al op het kind af en onderzoek ik zaken, zoals “de werkelijke leeftijd” van het kind, persoonlijkheid, school en thuisomgeving. Ik geef advies over wat ik ontdek en ook hierbij heb ik liever niet te veel informatie vooraf.

Mogelijke problemen, zoals huilen, school- of thuisproblemen, voeding en gezondheid, en hoe je als ouder of verzorger je kind beter kunt begeleiden. Dit vooral als je kind hooggevoelig is.

Als je wilt kun je de reading opnemen op je telefoon.

Begrijp je kind beter en help ze lekkerder in hun vel te zitten. Neem vandaag nog contact met mij op voor een kindereading. Ik ga graag met je in gesprek.

Dit zeggen anderen