Over mij

Als enthousiast en empathisch persoon vind ik mijn vervulling in het werken met en voor mensen, het brengt mij veel voldoening. Hoewel ik gevoelig ben, hecht ik veel waarde aan het bewaren van een evenwicht tussen mijn gevoel en gezonde verstand. Ik sta met beide benen op de grond en ben ervan overtuigd dat humor en diepgaande gesprekken van onschatbare waarde in het leven zijn.

Spirituele reis
Mijn spirituele reis begon vele jaren geleden door mijn interesse in het alternatieve medische circuit. Dit leidde tot een ontdekking van mijn eigen spirituele talenten. Gevoeligheid bleek mijn kracht te zijn. Na het volgen van intensieve mediamieke trainingen en opleidingen heb ik al een tijd mijn roeping gevonden. Mensen en kinderen weer in hun eigen kracht zetten, dat is zo mooi!

Privé
Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met René, en samen hebben we drie kinderen grootgebracht. Met veel plezier en met een respectvolle no-nonsense aanpak bied ik mediumconsulten, kinderreadingen, dierenreadingen en adviezen aan mensen van alle leeftijden. Ons huis wordt gedeeld met onze trouwe viervoeter, de flatcoated retriever Flynt, met wie we talloze wandelingen maken. De natuur is een essentieel deel van ons leven. We zijn vaak te vinden in het bos, op de heide en aan zee. Onze liefde voor de Waddeneilanden, Schotland en Scandinavië is groot, vooral als we op zoek zijn naar mooie momenten van rust en bezinning. Maar mooie stadjes bezoeken vind ik ook leuk.

Ben je klaar om jouw levenspad te verkennen en meer kracht te vinden? Je talenten optimaal benutten? Ik ga graag het gesprek met je aan.

Dit zeggen anderen