Veelgestelde Vragen

Een medium is in staat om contact te leggen met entiteiten of energieën buiten het normale bereik van de menselijke zintuigen. Een medium heeft het vermogen om te communiceren met overleden personen of spirituele wezens.

De sessie begint met een kort kennismakinggesprek met een kop thee of koffie. Daarvoor heb ik me al op jou afgestemd.

Als we gaan beginnen ga ik eerst mijn bevindingen doorgeven. Daarna jij je vragen nog stellen als die al niet beantwoord zijn.

Als je dierbaren niet al door zijn gekomen, kan ik dat altijd proberen, maar ik kan het niet garanderen.

Als ik niet de gave zou hebben gehad om mezelf medium te noemen zou ik dat ook nooit doen. Ik doe dit werk al een hele poos en zou dan allang door de mand gevallen zijn. Mensen blij de deur uit te zien gaan is bijzonder en ik ben er ook trots op dat ik een “doorgeefluik” mag zijn.

Er is geen wetenschappelijk bewijs om mijn beweringen te ondersteunen, maar ik weet uit eigen ervaring dat er meer is tussen hemel en aarde. Sceptisch mag je zeker zijn, dat ben ik ook geweest. 

Niet echt maar neem er ruim de tijd voor. Zorg dat je niet direct erna al naar een andere afspraak moet. Een consult is iets moois en iets speciaal voor jou, en zeker niet eng, eerder liefdevol.

Ik doe niet aan toekomstvoorspelling, want die maak je in grote lijnen zelf. Wel kan ik soms kansen zien, maar jij bepaalt of je ze pakt.

De duur van een sessie is tussen de één en anderhalf uur. Ik reken 80 euro per uur. 

Nee, helaas. Dat kan niet.

De consulten vinden plaats in mijn praktijk in Hilversum. Een consult op een andere plek is bespreekbaar. Ook is het mogelijk om een telefonisch consult in te plannen.

 

 

Het verzetten of annuleren van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur vóór aanvang van de sessie. Afspraken die niet tijdig zijn verzet of geannuleerd kunnen in rekening worden gebracht. 

Mijn werktijden zijn hoofdzakelijk doordeweeks en overdag, maar als je echt niet op die tijden kunt,  dan zoeken we naar een andere oplossing. 

Ben je klaar om jouw levenspad te verkennen en meer kracht te vinden? Je talenten optimaal benutten? Ik ga graag het gesprek met je aan.

Dit zeggen anderen